BejelentésBurning WoW
WoW az élet habos oldala

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Jo tudni !

A World of Warcraft a Blizzard Entertainment 2004-ben megjelent számítógépes játéka, ami a nagy sikerű Warcraft sorozat legújabb része. Első kiegészítője, a World of Warcraft: The Burning Crusade 2007. január 16-án jelent meg, második kiegészítője, a World of Warcraft: Wrath of the Lich King pedig 2008. november 13-án lesz a boltok polcain.

A játék MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), azaz csak interneten keresztül, több játékos által játszható szerepjáték. A játékosoknak rendszeresen elő kell fizetni a játékra.

A játékosoknak, mikor belépnek a játékba, választaniuk kell a szerverek, avagy birodalmak (realm) közül. Egy szerveren egy játékosnak maximum 10 karaktere lehet, a szerverek között a karakterek átvitele fizetés ellenében lehetséges.

A szerverek lehetnek egyszerű (Normal, Player versus Environment, PvE) vagy "játékos játékos ellen" (Player versus Player, PvP) típusúak. Előbbiekben az ellenséges oldalon álló játékosok csak akkor tudják megtámadni egymást, ha bekapcsolják a "PvP módot", vagy belépnek egy ellenséges területre. Ezzel szemben a PvP birodalmakban az úgynevezett vitatott (contested) területeken automatikusan bekapcsolódik a "PvP mód", így a játékosok bármikor megtámadhatják egymást.

Emellett léteznek "szerepjátékos" (Roleplaying, RP) szerverek is. Itt elvárják, hogy a játékos némileg azonosuljon a karakterrel, ezért szigorú előírások vannak a karakterek elnevezését, valamint a többi játékossal való kommunikációt illetően. Ezen szabályok sorozatos megszegése akár a szerverről való kitiltást is eredményezheti. Ezek a szerverek szintén lehetnek egyszerűek vagy PvP típusúak.

A játék első lépése a karakter megalkotása, akit a játékos irányítani fog a játék során. Be kell állítani a karakter nevét (name), nemét (gender), faját (race), kasztját (class), és külsejét (skin). A karakter külseje nem befolyásolja a karakter tulajdonságait, míg a faj és a kaszt igen.

A választott kaszt szabja meg a karakter képességeit, az általa használt harci technikákat és varázslatokat. A játékban kilenc kaszt választható, de az egyes fajok csak meghatározott kasztok közül választhatnak.

* Harcos (Warrior) – Ember, Törp, Gnóm, Éjelf, Draenei, Ork, Troll, Tauren, Élőhalott

* Zsivány (Rogue) – Ember, Törp, Gnóm, Éjelf, Ork, Troll, Élőhalott, Vérelf

* Paplovag (Paladin) – Ember, Törp, Draenei, Vérelf

* Sámán (Shaman) – Ork, Troll, Tauren, Draenei

* Druida (Druid) – Éjelf, Tauren

* Vadász (Hunter) – Törp, Éjelf, Draenei, Ork, Troll, Tauren, Vérelf

* Mágus (Mage) – Ember, Gnóm, Draenei, Troll, Élőhalott, Vérelf

* Boszorkánymester (Warlock) – Ember, Gnóm, Ork, Élőhalott, Vérelf

* Pap (Priest) – Ember, Törp, Éjelf, Draenei, Troll, Élőhalott, Vérelf

* Halállovag (Death Knight) - Minden faj. A World of Warcraft: Wrath of the Lich King kiegészítő első hőskasztja.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!